Najnovšie recenzie zo sekcie Vreckové nože
Ok nôž.
Ok nôž .
- Za tú cenu dobrá kvalita
Ok nôž.
- Dobry do ruky
Gerber Strongarm Fixed
Pridané: 7. augusta 2024
(naposledy upravené 7. augusta 2024)
Zakúpený v Knifestock
- Krásny dizajn
- Pohodlný
- Dobre sedí v ruke
Tento svoj výber nepovažujem za super šťastný. Mám z toho noža zmiešané pocity. Úprimne povedané, čakal som viac.
- Kvalita spracovania
- Ergonomický
- Ostrý:-)
Benchmade, čo viac dodať. Je to už štvrtý nôž tejto značky, čo som zakúpil. Tento raz s otvorom v štýle Spyderco namiesto kolíku na otváranie.
Kvalitný pevný ergonomický nôž. Škoda, že výrobca nedokončil povrchovú úpravu čepele.
Bezpečný a vhodný pre deti
Napriek vsetkemu co o tychto nozoch bolo povedane nebola by to moja prva volba na selfdefense edc noz. Je vhodny do tasky alebo vesty. Vyhoda je rychle vytiahnutie ale za opaskom sa mi zdal prilis dlhy a tlacil. Tiez zafixovanie v puzdre je na moj vkus prilis volne. Napriek tomu vyborny produkt na obranu aj pre zenu vdaka dizajnu ktory nieje lahke vytrhnut z ruky a pripaveny je behom par sekund.
Vsetko co potrebujete na vyvrhovanie a stahovanie z koze v praktickom kompaktnom boxe
Velmi milo prekvapil. Za tie peniaze skvely noz aj na edc. Rucka sa velmi pohodlne drzi napriek malej velkosti vdaka skvelemu materialu a texture. Cepel je kvalitna uz novy bol vyborne nabruseny a jeho tvar umoznuje roznorode vyuzitie. Vyborny na edc. Je mozne dokupit clip ale lahko sa upevnenie na opasok da urobit aj z paracordu, pripade je ho mozne nosit na krku. V puzdre velmi dobre drzi.
Perfektne vyhotovenie
Kvalitna
Mala, sikovna, kvalitna
Zobrazujem 321 - 340 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25 Ďalšie »