Najnovšie recenzie zo sekcie Vreckové nože
Dobrý nôž
Dobrý nôž
- Lahky, lacny, univerzalny noz, prijemnwho tvaru. Uz legenda.
- Nožík, čierne strienky, ktorý mi prišiel bol pravdepodobne už použitý a asi vrátený predajcovi, medzi strienkami v drážke poistky čepele boli nečistoty (taký ten "mikrobordel", chumáč ako šedá vata, ktorý sa tvorí vo vreckách z vlákien odevu. Čepeľ mala mikroškrabance od utierania v pozdľžnom smere a farba z klipu bola odlúpená na ploche veľkosti šošovice. Kedže išlo o pracovný nožík pre mňa, tak som to nereklamoval, ale vyčistil a klip úplne odčernil, aby mal jednotnú farbu. V takomto stave by však vhodný na darovanie rozhodne nebol!!! Kupoval som 2 ks. Druhý s ružovymi strienkami (určený dáme) bol v úplnom poriadku. Navrhujem zlepšiť kontrolu vráteného tovaru, ktorý púšťate znovu do predaja. Kupival som u Vás veĺakrát, toto bolo jediné sklamanie z obchodu. Nech sa Vám darí.
- Damska farba, nizka hmornost, univerzalny tvar, prijemna cena.
- Overená kvalita
Tento nôž obsahuje ideálnu kombináciu nástrojov, vyššie modely sú zbytočné hrubé a ťažké. Veľmi často využívam nožničky. Až tak, že model bez nich by som nechcel.
elegantný, praktický, do každého vreca malý klenot.
- Ľahký, tenký, výborný klip. Dobrý na každodenné nosenie.
- vačšina výrovcov ide cestou mini verzií ich modelov, giant mouse ide opačným smerom. vydarená XL verzia s green micarta, celkový dojem na výbornú. všetko je presné a funguje ako má. pre zberateľov by som odporúčal verziu s titaniom. vo svete je už vypredaná
nie každý je priaznivcom drôteného klipu
Jedná sa o výročnú, limitovanú, zberaťeľskú edíciu noža s označením ako kepingový typ noža. Nuž tento nôž má určite naviac, ako len na kempingové využitie. Využitie je trochu limitované tzv. škandinávskym výbrusom, plus hrúbkou čepele. Na druhú stranu ja dobrý na spracovanie potravín / jeden nôž na kompletný nedeľný obed /, aj prácu s drevom. Čepeľ je ľahké naostriť, ale problém môže byť čo s lesklým povrchom čepele pobrúsení.
Malý nenápadný dá sa nosiť na krku
Robustný pracovný nôž s výborným úchopom, čepeľou z uhlíkovej ocele, ktorá síce dlho nedrží ostrie, ale ľahko sa dobrusuje a za super nízku cenu.
- Vynikajuci noz za vybornu cenu
Tretí nožík do zbierky :)
Druhý nožík do zbierky :)
- Jednoduchosť a kvalita
- Veľký
- Ostrý z výroby
- Pekné balenie
- Uvoľňujúce sa skrutky ale lepidlo to vyriesilo
- Ostrý ako britva od výroby
SUPER
- Klasicky lock back