Najnovšie recenzie zo sekcie Vreckové nože
Výborná ergonómia.
Kvalitná oceľ
Nabruseby od výroby ako žiletka.
Spona umožňuje hlboké nosenie vo vrecku, nôž skoro vôbec nieje vidno.
Pekná farba.
Malý, ľahký, šikovný, ostrý
- Kvalita 100%
Splnil očakávania, dobrá cena a kvalita.
- Presne to čo som čakal,super....
Mať u seba na bežné používanie je super.
- Promptnosť,spolahlivosť,cena.
- Kvalitny noz
- Super cena
- Dobre drzi ostrie
- Dobre prevedenie
Kupil som 5 tychto nozov, najprv som kupil jeden na skusku- paradny ,vyborne drzi ostrie a v capovom lozisku chodi ako ma, ziadna heganica. Potom som doobjednal kamosom k narodkam dalsie dva. No a teraz paradna akcia cena cca 14,7 eura, vtedy som ho kupoval za cca 24, tak som objednal dalsie dva jeden pre seba do rezervy a druhy synovi. Kvalita noza je nad ramec jeho ceny. Ja osobne som s nozom velmi spokojny a to mam nozov, ze kopu aj pre 5 dalsich generacii, teda mam s cim porovnavat. Mnohe drahsie noze co mam sa tomuto nevyrovnaju. Urcite odporucam, nebudete nadavat. Noz mam od oktobra 2023 rezem co treba, aj tvrde drevo, plasty - raz som ho obtiahol na kozi a stale holi.
Seriózny prístup obchodu pri vybavovaní reklamácie, vysoká profesionalita, dá sa tam bez obáv nakupovať.
- Materialovo aj spracovanim kvalitny produkt
- vynikajuco nabruseny
- Široká čepeľ
- Funkčné nástroje
- Kvalitné prevedenie
Veľmi pekný funkčný nožík.
- Celkom spratný na to koľko má fukcií
- Výborné prevedenie
Pekný funkčný nožík strednej veľkosti .Ruike podľa mňa používa slušné ocele na čepeľ za rozumnú cenu.
- Skvelý
- Skvelý
Za tie peniaze vyborne vybaveny a spracovany noz rucka je dost drsna co som necakal to mohli vyriesit le0sim materialom
Noz ma aj poistku ale odistuje sa z vnutra
Z takou vybavou dostane victorinox za 2x cenu
Krasne drevo, pekny ostry noz
70 eur rozumna ponuka za dizajn
Poistka riesena stlacenim loga
Je vacsi ako clovek caka na obrazku
- Dizajn, dĺžka
- Výbežok na otváranie by mohol byť o pár milimetrov väčší a symetrický aj na opačnej strane
Kvalitní, robustní a všestranný nuž do přírody.
To je moja druhá. Dobrá ergonomika, perfektne rezné vlastnosti. Odporučam!
- identická rukoväť ako má civilná verzia UTON-u
- je možné použiť nástroje dodávané k UTON-u (pílka, pilník, bodec)
- za mňa celkom fajn púzdro a je krajšie ušité ako na civilných UTON-och dnešnej výroby
- štrbina rukoväte kam sa zasúvajú nástroje nie je vyvložkovaná plechom ako na armádnom UTON-e
- púzdro nemá kapsičku na uloženie nástrojov
Vlastním viacero nožov od Mikovu a medzi nimi niekoľko UTON-ov. Bombur som si kúpil z čírej zvedavosti. Je to nôž, ktorý s prehľadom znesie aj hrubšie zaobchádzanie. Výbrus je klinový brúsený na fazetu. Trochu zamrzí, že geometria fazety nie je rovnomerná po celej dĺžke ostria ale za tie peniaze je to primerané (vlastním jednu z prvých Mora Kasbol, ktorá stála skoro dvojnásobok a symetria čepele je oproti Bombur-u doslova odfláknutá). Rezivosť noža od výroby nie je najlepšia. Fazeta má niekde okolo 25 až 30 stupňov. odporúčam prebrúsiť na 20 stupňov. Oceľ 440A nie je žiadna sláva v dnešnej dobe ale netreba mať z toho obavy. Možnosť použiť nástroje od UTON-u poteší. U mňa to bol dôvod, ktorý rozhodol že si ho kúpim. Teda pokiaľ vám neprekáža rukoväť, ktorá vyzerá ako "stupačka na mopede", určite to nie je zlá voľba.
Zobrazujem 441 - 460 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Ďalšie »