Najnovšie recenzie zo sekcie Vreckové nože
- Zaujímavy dizajn
Pekný nožík. Skoro škoda ho aj používať.
Kvalitné spracovanie a dobre padne do ruky
- Robustnosť
Kúpil som si už tretí. Najlepšie lacné nože aké som mal možnosť držať v ruke. Na prvom sa mi zlomila rúčka pri hádzní (je z tvrdeného plastu, nie gumy), druhý som stratil na opekačke. Nôž ktorým prereže list papieru ako žiletkou, takže kupovať starším osobám... Škoda že už neponúkajú gravíroavanie ako to bolo predtým :-(
Doprava Packetou 1 deň :-)
- Dobrá cena za kvalitu.
- Veľmi dobe sedí v ruke.
Pro C už mám pár rokov, a bolo to najlepšie 7 eurová investicia, tak som si rozhodol že kúpim aj Pro C lebo podľa mňa údržba čepele je jednoduhšia, a nevadí mi patina.
kvalitný značkový výrobok
- Kvalita vyhotovenia
QSP Knife Hawk QS131-I
Pridané: 11. novembra 2024
(naposledy upravené 11. novembra 2024)
Zakúpený v Knifestock
- Dobrá cena za materiál čepele
- Fajn tvar čepele na bežné použitie
- Viac možností otvárania
- Brutálny lock-stick
- Micarta na tomto noži vyzerá ako treťotriedny materiál
- Napriek ložiskám nejde úplne hladko pri otváraní/zatváraní
Prvykrat mam tak drahy noz, mal som ich mnoho, par zatvaracich aj vlastnej vyroby. Vsetko sa zda byt v poriadku, zamok sadne trosku hlbsie ako na inych, co sa mi paci. Vsetko je pevne, povrch laminatu je na daktorych fotkach Polestaru do modra, tento je ciste sedy, v ruke sedi dokonale.
Zo spyderiek ma aj umierneny tvar, a ine ani nemozem napisat nakolko som ho este nezatazil v praxi.
Kvalitna, presna mechanika, dobra ocel. Na hriby idealny, vdaka farbe sa nestrati.
Cepel ostra, trochu retro rucka s peknym kontrastom lestenej nerezovky a micarty.
Kvapka oleja do zamku cepele neuskodi, no to treba pri kazdom novom nozi pre istotu.
Ľahký, drží ostrie, dobre padne do ruky.
Nôž je pekný. Je fajn, no keď porovnám tento nôž a Leatherman Rebar ktorý stojí približne rovnako hoci Rebar je multifunkčný nôž... Tak osobne si myslím, že cena pri modeli Mikov Predator Stonewash ktorý som zakúpil je dosť prehnaná, hoci je to pekná vyskakovačka. Pri Predátorovi je na krabičke zobrazená 7ročná záruka.K Leatherman Rebar ktorý bol o trochu lacnejší než Mikov Predator Stonewash som dostal záruku 25rokov! A celkove je Leatherman špičkove spracovaný nôž ktorý je rovnako predávaný s kvalitným púzdrom na opaskom. Možno ceny vyššich modelov Mikov Predator kôli spracovaniu a použitým materiálom na čepele a rúčky viac zohľadňujú to čo človek dostane za svoje peniaze, no určite nie tie nižšie modely.
Celkovo ja spyderco môžem,vyvážený, kompaktný nôž
Použité top materiály hlavne čepeľ
vyborny odporucam
- dizajn
- skladnosť
- žiadne
- mam dva. treba si naň trocha zvykať.
- ergonomia je príkladná.
- kvalita
- značka.
Nôž pre radosť! Perfektné materiáli.Agresívna geometria čepele.Moderný dizajn.Perfektné rezné vlastnosti.Nadherny vzor Damasku.Odporučam!
Nôž pre radosť! Perfektné rezné vlastnosti.Perfektné spracovanie.Nadherny vzor Damasku.Odporučam!
Zobrazujem 41 - 60 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1 2 [ 3 ] 4 5...25 Ďalšie »